Enquesta «Estudi Laboral i Professional del Sector de l’Educació Ambiental en la Comunitat Valenciana 2018» AVEDAM

AVEDAM, Associació Valenciana d’Educadors Ambientals, va realitzar en 2016 un estudi amb l’objectiu de conéixer millor la realitat de les persones que treballen en educació ambiental en la Comunitat Valenciana. Els resultats d’aquest estudi són públics i accessibles.

https://www.mapama.gob.es/es/ceneam/carpeta-informativa-del-ceneam/novedades/estudio-laboral-profesional-ea-cvalenciana.aspx

ELPEACV2016-portada1

Han passat més de 2 anys i les circumstàncies ens han portat a plantejar una revisió d’aquest estudi. AVEDAM, com a entitat promotora, està més assentada en el sector i disposa d’una massa social més representativa. El sector de l’EA dóna senyals de recuperació i l’aparició de la Guia d’Acció per a l’EA (EAR) o la celebració de les V Jornades d’EA en la CV, són motius suficients per a actualitzar aquest estudi.

Per a això et demanem, per favor, que emplenes el següent qüestionari digital. Són 21 senzilles preguntes que et portarà respondre menys de 10 minuts. No hem marcat cap pregunta com a obligatòria però et preguem que les emplenes totes, si és possible. Aquesta enquesta és anònima.

https://goo.gl/forms/eGW4y0zpwfVC0P6q2

FireShot Capture 162 - Enquesta _Estudi Laboral i Profession_ - https___docs.google.com_forms_d_e_

Disculpeu, però la falta de temps i de personal no ens ha deixat traure el qüestionari en valencià i castellà a temps per a les V Jornades d’Educació Ambiental.

Moltíssimes gràcies per la teua col·laboració.

Deja un comentario